De Locatie

Hotel Aalders ligt in het Museumkwartier, dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Drie beroemde musea liggen op loopafstand van elkaar: het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Mocht dat nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, dan zijn er ook nog het Koninklijk Concertgebouw en het Vondelpark, die slechts op een steenworp afstand liggen. Een andere belangrijke publiekstrekker is de P.C. Hooftstraat. Hier vindt u de winkels van alle designer merken.

Voor de deur Parkeren

U kunt uw auto bij ons hotel in de straat parkeren. Er is vrijwel altijd ruimte, maar let op: dit is betaald parkeren. Maandag t/m zaterdag moet u vanaf 09:00 tot 24:00 uur een kaartje kopen bij de parkeerautomaat in de straat. Het huidige tarief is €4,50 per uur. 's Nacht, tussen 24:00 en 09:00 uur, kunt u gratis parkeren. Op zondag is het gratis parkeren.

Bereikbaarheid Auto

Vanaf alle richtingen:

  1. Neem de afslag S108 (Zuid / WTC / Amstelveen).
  2. Bij de stoplichten onder de ventweg rechts (Zuid/Centrum), ga onder het viaduct door.
  3. Bij de derde stoplichten, na de Citroëngarage en het Olympisch Stadium links afslaan.
  4. Bij de rotonde rechts afslaan in de Cornelis Krusemanstraat Aan het einde van de Lairessestraat, bij de stoplichten (bij het Concertgebouw) links afslaan in de Van Baerlestraat.
  5. De tweede straat aan uw rechterhand is de Jan Luykenstraat.
  6. Hotel Aalders bevindt zich op 150 meter aan de rechterkant.

Bereikbaarheid Openbaar Vervoer

Kiest u om met het openbaar vervoer te reizen, dan adviseren wij u vanaf Amsterdam Centraal met tramlijn 2 of 12 richting de halte Rijkmuseum te reizen. Vanaf deze halte is het slecht 1 minuut lopen richting Hotel Aalders.

Parkeren P + R

De P+R parkings zijn de voordeligste parkeerplekken voor bezoekers van Amsterdam. wij adviseren de volgende P+R Locaties:

Olympisch, Stadion Sloterdijk‚Äč

Voor meer info over p + r parkeren, klik hier.

Valet parking

HOTELPARKING is een valet parkingservice voor hotelgasten en zakelijke rijders die voor langere tijd hun auto in het centrum van Amsterdam parkeren. Wij halen uw auto op bij het hotel, parkeren hem op een eigen beveiligd terrein en bezorgen hem weer terug op het afgesproken tijdstip.

Eerste 24 uur € 35,- , daarna €30,- per 24 uur.

10% Korting!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een promo code voor 10% korting op uw volgende reserveringen.

Hotel Aalders ligt in het Museumkwartier, dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. 

Bekijk onze locatie

Wist u dat Hotel Aalders dicht bij de bekende musea ligt?

Lees verder