Ervaar de culturele authenticiteit van Amsterdam te voet!

Hotel Aalders is gelegen in het rustige hart van het Museumkwartier en letterlijk om de hoek van de bekende museas zoals het Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Stedelijk Museum & het bekende Vondelpark en maar een paar minuten lopen naar het stadscentrum.

Wilt u weten waar u het beste kunt shoppen? Of waar u die onvergetelijke avond zult hebben met uw partner, tijdens een romantisch weekendje weg? Of ons team staat u graag bij om uit te leggen waar de verborgen parels van onze unieke stad zich bevinden.

Boek nu en ervaar de rust bij Hotel Aalders in het bruisende Amsterdam!

Rijksmuseum

In Amsterdam is het Rijksmuseum een van de oudste en grootste musea. Het is de plaats waar u een overzicht kunt vinden van de Nederlandse kunst en geschiedenis. Er zijn veel werken van Nederlandse meesters te vinden, zoals bv. Rembrandt, Vermeer en Hals. Een bezoek aan dit museum mag eigenlijk niet ontbreken.

Meer informatie

Van Gogh museum

Het Van Gogh Museum biedt de grootste collectie van werken van Vincent van Gogh waar dan ook ter wereld. Naast de vaste collectie van maar liefst 200 schilderijen, 500 tekeningen, meer dan 700 brieven en van Goghs verzameling van Japanse prenten, zijn er vaak ook tentoonstellingen van tijdgenoten van deze Nederlandse meester. Het museum ligt aan het Museumplein, op loopafstand van ons hotel.

Meer informatie

Het Vondelpark

New York heeft Central Park en Amsterdam heeft het Vondelpark. Een groene plek om lekker even tot rust te komen, te wandelen, fietsen of picknicken. U vindt er een aantal restaurants, cafés, een skateshop, een openluchttheater, maar ook een rozentuin. Hier vindt u maar liefst 70 verschillende rozen. Het park heeft een officiële nationaal erfgoed status.

10% Korting!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een promo code voor 10% korting op uw volgende reserveringen.

Hotel Aalders ligt in het Museumkwartier, dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. 

Bekijk onze locatie

Wist u dat Hotel Aalders dicht bij de bekende musea ligt?

Lees verder