Contact

Ons fantastische receptieteam staat tot uw dienst. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle hulp die u nodig heeft.

Hotel Aalders

Jan Luykenstraat 13-15
1071 CJ Amsterdam
Nederland
+31 (0)20 6620116
info@hotelaalders.nl

Stuur ons een bericht

Openbaar vervoer

Taxi
Vanaf de luchthaven Schiphol kun je een taxi nemen naar het hotel (ongeveer €45,-). Vanaf het Centraal Station kost een taxi ongeveer €25,-.

Airport Bus 397 (tip!)
De makkelijkste en goedkoopste manier. Voor slechts €6,50 kun je Bus 397 nemen vanaf de luchthaven Schiphol naar ons hotel. Neem de bus tot de halte "Museumplein".
Als je de bus verlaat, draai je om en steek je de straten over. Voor je aan de linkerkant zie je de Van De Veldestraat. Ga de Van De Veldestraat in en sla rechtsaf bij de Jan Luijkenstraat. Na 100 meter, aan je rechterhand, vind je het hotel!

Amsterdam Centraal Station
Reis je via het Centraal Station van Amsterdam? Je kunt tram nummer 2 of 12 voor het station nemen en uitstappen bij "Museumplein".

Met de auto

Vanuit alle richtingen:

 1. Neem afslag S108 (Zuid / WTC / Amstelveen).
   
 2. Bij de verkeerslichten onder de servicebaan aan de rechterkant (Zuid / Centrum), ga onder het viaduct door.
   
 3. Bij het derde verkeerslicht, na de Citroën-garage en het Olympisch Stadion, sla linksaf.
   
 4. Bij de rotonde sla rechtsaf de Cornelis Krusemanstraat in. Aan het einde van de Lairessestraat, bij de verkeerslichten (bij het Concertgebouw), sla linksaf de Van Baerlestraat in.
   
 5. De tweede straat aan je rechterhand is de Jan Luykenstraat.
   
 6. Hotel Aalders bevindt zich 150 meter aan de rechterkant.

Parkeren bij het hotel

Houd er rekening mee: Parkeren in Amsterdam staat bekend om erg druk te zijn!

Het hotel heeft geen privéparkeergelegenheid.
In het Museumkwartier moet je betalen van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 24:00 uur en op zondagen tussen 12:00 en 24:00 uur. Kosten: 1 uur €6,- of 24 uur €54,-.
Tickets kunnen worden gekocht bij de grijze machines (met een blauwe box erboven en een witte letter 'P') die op straat te vinden zijn.

Parkeren P+R

PARK + RIDE (P+R) is een voordelige manier om je auto aan de rand van Amsterdam te parkeren en naar ons hotel te reizen met het openbaar vervoer. Voor alle informatie over P+R, bezoek Deze website.

Klik hier om te zien welke P+R plekken wij aanbevelen.

Boek nu