Annuleringsbeleid

U kunt reserveringen tegen het Flexibele Tarief kosteloos annuleren of wijzigen tot 120 uur (5 dagen) vóór de dag van aankomst. Houd er rekening mee dat de dag van aankomst begint om 0.00 uur lokale tijd.
In geval van een late annulering of NO SHOW wordt de totale prijs van elke ongebruikte kamer niet gerestitueerd. Het hotel houdt uw kamer en reservering vast tot 07.00 uur op de dag na uw geplande aankomst, waarna de reservering(en) zonder restitutie worden geannuleerd.
Let op: indien u uw reservering vóór 2 januari 2024 heeft gemaakt, vinwanneer u het Flexibele Tarief heeft geboekt is de annuleringstijd voor aankomst 48 uur (2 dagen) voor aankomst.

Als u het niet-restitueerbare tarief boekt, wordt de reservering na het maken van uw boeking in rekening gebracht.
Bij Non-Refundable reserveringen is het niet mogelijk om restitutie te ontvangen bij het annuleren van uw reservering of het wijzigen van uw reservering.

Er is geen restitutie mogelijk als uw verblijf wordt afgebroken.
 

Welke tijd wordt bedoeld met 'kosteloze annulering is mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst, waarbij de dag van aankomst begint om 0:00 uur?
U kunt kosteloos annuleren (voor van toepassing zijnde boekingen) tot 48 uur voor de aankomstdatum, deze dag begint om 0:00 lokale tijd (CET: Midden-Europese Tijd).

Wat is een Non-Refundable-reservering?
Dit is een reservering waarbij de overnachtingskosten direct aan uw creditcard worden belast en die vervolgens niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden.

Waarom zou ik kiezen voor een Non-Refundable-tarief?
Omdat u flexibele annulering opgeeft (Flexible Rate) en de reservering direct wordt belast, geven wij u een korting van 10%! Het Non-Refundable-tarief is daarom altijd het voordeligste tarief dat beschikbaar is.

Ik heb inclusief ontbijt geboekt
Indien u inclusief ontbijt heeft geboekt, is het bovenstaande annuleringsbeleid ook van toepassing op uw ontbijtreservering.

Groepen*
24 uur na het maken van de boeking moet 100% van alle kamernachten worden betaald. De betaling wordt niet gerestitueerd.
Bij het maken van een reservering van 4 of meer kamers wordt de Flexible Rate 24 uur na het maken van uw boeking omgezet in het Non-Refundable-tarief. Het volledige bedrag van uw reservering wordt in rekening gebracht op uw creditcard. Geen restitutie is mogelijk.

* Groepen: Elke boeking van 4 kamers of meer.

Alle tarieven gepubliceerd op onze website zijn inclusief 9% btw, echter exclusief toeristenbelasting (12,5% van de kamerprijs).

Een kortingscode kan niet worden toegepast op bestaande reserveringen en is alleen geldig door de kortingscode in te vullen en een reservering te maken op onze website www.hotelaalders.nl.

Door uw reservering te maken, stemt u in met het vermelde annuleringsbeleid dat overeenkomt met de tariefcode die u heeft gereserveerd, en de onmogelijkheid van restitutie of wijziging van uw reservering/data, enz. Dit omvat overmacht, wat betekent: (natuur) ramp, brand, oorlog en terrorisme, stakingen, rellen, annulering van vlucht/trein/bus/boot, pandemieën, overheidsvoorschriften, arbeidsgeschillen, ongunstige weersomstandigheden of andere uitzonderlijke en catastrofale gebeurtenissen, omstandigheden of noodsituaties die het onmogelijk maken om in ons hotel te verblijven.

In het geval dat u het Non-Refundable-tarief heeft geboekt en u het niet eens bent met de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in deze bevestiging, kunt u uw reservering binnen 24 uur na het maken van de reservering kosteloos annuleren.

In het geval dat u het Flexible Rate heeft geboekt, kunt u kosteloos annuleren tot 5 dagen (120 uur) voor uw aankomstdatum (let op: de dag begint om 0:00).
Let op: indien u uw reservering vóór 2 januari 2024 heeft gemaakt, vinwanneer u het Flexibele Tarief heeft geboekt is de annuleringstijd voor aankomst 48 uur (2 dagen) voor aankomst.

Annuleringsbeleid met betrekking tot de Covid-19 Pandemie
Aangezien de huidige Covid-19-pandemie en risico's wereldwijd bekend zijn gedurende meer dan 2 jaar, is het redelijk om aan te nemen dat bij het maken van uw reservering het annuleringsbeleid wordt gehandhaafd. Daarom is het niet mogelijk om uw reservering te wijzigen of een terugbetaling te ontvangen bij het boeken van ons Non-Refundable-tarief of binnen 48 uur voor aankomst bij het boeken van ons Flexible Rate-tarief.