Algemene Voorwaarden

COVID-19
Voor informatie over de huidige situatie met betrekking tot de Covid-19 pandemie adviseren wij u om https://www.rivm.nl te raadplegen voor de huidige regelgeving en maatregelen.

Annuleringsbeleid met betrekking tot de Covid-19-pandemie
Aangezien de huidige Covid-19-pandemie en de risico's wereldwijd al meer dan 2 jaar bekend zijn, is het redelijkerwijs bekend dat bij het maken van uw reservering het annuleringsbeleid zal worden gehandhaafd. Daarom is het niet mogelijk om uw reservering te wijzigen of restitutie te ontvangen bij het boeken van ons niet-restitueerbare tarief of binnen 48 uur voor aankomst bij het boeken van ons Flexibele tarief.
 
ANNULERINGSBELEID & PRIJZEN
Reserveringen voor Flexibele Tarief kunt u kosteloos annuleren of aanpassen tot 48 uur voor de dag van aankomst. Houd er rekening mee dat de dag van aankomst om 0.00 uur lokale tijd begint. Bij laattijdige annulering wordt de totale prijs van elke geannuleerde kamer in rekening gebracht. Bij een NO SHOW wordt de totaalprijs van elke ongebruikte kamer in rekening gebracht. Het hotel houdt uw kamer en reservering vast tot 07.00 uur op de dag na uw geplande aankomst.

Bij niet-restitueerbare reserveringen is het niet mogelijk om restitutie te ontvangen bij het annuleren van uw reservering of het wijzigen van uw reservering.

Er is geen restitutie mogelijk wanneer uw verblijf wordt afgebroken.

Hoe laat wordt verstaan ​​onder 'gratis annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst, waarbij de aankomst dag om 0:00 uur begint?
U kunt kosteloos annuleren (voor boekingen die van toepassing zijn) tot 48 uur voor de aankomstdatum, deze dag begint om 0:00 lokale tijd (CET: Centraal Europese Tijd).


Wat is een niet-restitueerbare reservering?
Dit is een reservering waarbij de overnachtingskosten direct van uw creditcard worden afgeschreven en daarna niet meer te annuleren of te wijzigen zijn.

Waarom zou ik kiezen voor een Non-Refundable tarief?
Doordat u afziet van flexibel annuleren (Flexibele Tarief) en de reservering direct in rekening wordt gebracht, geven wij u 10% korting! Het Non-Refundable tarief is daarom altijd het voordeligste tarief dat beschikbaar is.

Ik heb geboekt inclusief ontbijt
Indien u inclusief ontbijt heeft geboekt, zijn bovenstaande annuleringsvoorwaarden ook van toepassing op uw ontbijtreservering.

Groepen *
24 uur na reserveren word 100% van alle kamer overnachtingen belast op de gebruikte creditcard.
Bij het maken van een reservering van 4 of meer kamers, wordt het Flexibele tarief 24 uur na het maken van uw boeking omgezet in het niet-restitueerbare tarief. Het volledige bedrag van uw reservering wordt in rekening gebracht op uw creditcard. Er is geen restitutie mogelijk.
* Groepen: Elke boeking van 4 kamers en meer.

Alle op onze website gepubliceerde tarieven zijn inclusief 9% BTW, maar exclusief Citytax (7% van de kamerprijs + € 3 per persoon, per nacht).

Door uw reservering te maken, gaat u akkoord met de genoemde annuleringsvoorwaarden die overeenkomen met de tariefcode die u heeft gereserveerd en het niet kunnen terugbetalen of wijzigen van uw reservering/data etc. Hieronder valt ook overmacht, dat wil zeggen: (natuur)ramp, brand , oorlog en terrorisme, stakingen, rellen, annulering van vlucht/trein/bus/boot, pandemieën, overheidsvoorschriften, arbeidsconflicten, ongunstige weersomstandigheden of andere uitzonderlijke en catastrofale gebeurtenissen, omstandigheden of noodsituaties die het verblijf in ons hotel onmogelijk maken.
Indien u het niet-restitueerbare tarief heeft geboekt en u bent het niet eens met de annuleringsvoorwaarden die in de bevestiging zijn beschreven, kunt u uw reservering binnen 24 uur na het maken van uw reservering kosteloos annuleren.
Indien u het Flexibele Tarief heeft geboekt, kunt u 48 uur voor uw aankomstdatum boetevrij annuleren (let op: de dag begint om 0:00 uur lokale tijd).AANSPRAKELIJKHEID
Hotel Aalders is niet aansprakelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van goederen en kan in dit kader dan ook niet gehouden worden tot enige vorm van schadevergoeding.
Bovenstaande beperkingen komen te vervallen wanneer het resultaat te wijten is aan opzet of bewuste roekeloosheid/nalatigheid van Hotel Aalders en haar team.
De vergoeding van schade geleden door nalatigheid, wordt niet overschreden door de totale prijs die de gast heeft betaald voor de door Hotel Aalders aangeboden diensten. In geen geval zal de totale aansprakelijkheid van Hotel Aalders voor directe schade van welke aard dan ook een bedrag van € 250,- overschrijden.


CONTANT
Het is mogelijk contant te betalen. Wij accepteren echter geen biljetten van €200,- en €500,-


CREDITCARD AUTORISATIE & AANBETALING
Het hotel behoudt zich het recht voor om voorafgaand aan uw aankomst een pre-autorisatie uit te voeren op uw creditcard.
Het hotel behoudt zich het recht voor om bij het inchecken een borg van € 150 te vragen.


GROEPEN
Voor groepsreserveringen gelden andere voorwaarden. Een Groepsreservering bestaat uit 4 of meer kamers. Bij het boeken van een groepsreservering wordt het totaal van de reservering binnen 3 dagen na ontvangst van de reservering door het hotel in rekening gebracht op de creditcard van de boeker. De betaling voor de groepsreservering wordt niet-restitueerbaar.


HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in het hotel.


HUISHOUDING
Ons huishoudteam maakt dagelijks al onze kamers schoon.
Heeft u liever geen service? geen probleem!
Dat gezegd hebbende: Hotel Aalders hecht veel waarde aan een hoge hygiënestandaard voor al haar gasten.
Ons team moet daarom de kamer tijdens uw verblijf ten minste om de dag onderhouden en schoonmaken.

Het hergebruiken van handdoeken bespaart water en betekent minder wasmiddelen die onze planeet vervuilen.
Wilt u de handdoek hergebruiken? Hang het a.u.b. aan het rek in uw kamer. Wilt u uw handdoek vervangen? Laat deze dan alstublieft op de grond liggen.

De hoge standaard voor hygiëne en onze verantwoordelijkheid voor het milieu maken deel uit van onze gewetensvolle en commerciële inspanningen om onze gasten de beste diensten te bieden en tegelijkertijd bij te dragen aan een betere planeet.


KAMERCAPACITEIT & MAXIMAAL AANTAL GASTEN
Het is niet toegestaan ​​het aangegeven aantal personen op de reservering te overschrijden, tenzij hiervoor toestemming is gegeven door het hotelpersoneel.
Het is in ieder geval niet toegestaan ​​om met meer personen op de kamer te verblijven dan het maximum aantal gasten voor het geboekte kamertype.
Het maximale aantal gasten per kamertype is als volgt (inclusief kinderen):

Kleine Eenpersoonskamer | maximaal 1 persoon*
Deluxe Kleine Eenpersoonskamer | maximaal 1 persoon*
Kleine Tweepersoonskamer | maximaal 2 personen*
Deluxe Kleine Tweepersoonskamer | maximaal 2 personen*
Comfort Tweepersoonskamer | maximaal 2 personen*
Deluxe Comfort Tweepersoonskamer  | maximaal 2 personen*
Driepersoonskamer | maximaal 3 personen*
Familiekamer | maximaal 4 personen*

Wanneer u met meer personen arriveert dan het maximum aantal gasten van het gereserveerde kamertype, is de toegang tot de kamer beperkt tot het maximum aantal gasten van het gereserveerde kamertype: Dit betekent dat er een andere kamer moet worden geboekt voor de extra persoon(en).

* Maximaal één kind tot 2 jaar mag gratis in de bestaande bedden slapen!

Een babybedje is mogelijk in de volgende kamers: (Deluxe) Comfort Tweepersoonskamer, Comfort Tweepersoonskamer, Driepersoonskamer en Familiekamer. Slechts één babybedje per kamer. Het is niet mogelijk om een ​​babybedje te plaatsen in onze (Deluxe) Kleine Eenpersoonskamer of (Deluxe) Kleine Tweepersoonskamer, maar kinderen tot 2 jaar kunnen gratis in de bestaande bedden slapen! Neem rechtstreeks contact met ons op voor beschikbaarheid en om een ​​babybedje te reserveren voor uw verblijf.

Een extra bed is alleen mogelijk op onze Familiekamers. Er is slechts één extra bed per Familiekamer mogelijk. Neem rechtstreeks contact met ons op voor beschikbaarheid en om een ​​extra bed voor uw verblijf te reserveren.


Ten alletijden blijven de annuleringsvoorwaarden gehandhaafd.


KAMERSLEUTEL
Bij het verlaten van het hotel. zal de kamer sleutel ten allen tijden bij de receptie worden achter gelaten.
Dit vanwege (brand)veiligheids redenen.

Bij verlies of diefstal van sleutels wordt € 150 aan vervangingskosten in rekening gebracht. Er wordt geprobeerd contact op te nemen met de gast, die de mogelijkheid krijgt om de sleutel binnen 7 dagen terug te geven. Als u dit niet doet, wordt de vergoeding aan de gast in rekening gebracht.


KOKEN & VUUR
Koken in de kamers is ten strengste verboden door de gezondheidsautoriteiten.
In de kamer of openbare ruimtes zijn geen kaarsen of open vuur toegestaan. Als het brandalarm wordt geactiveerd, worden de kosten van de aanwezigheid van de hulpdiensten aan de gast in rekening gebracht.


MONUMENTEEL GEBOUW
Graag laten wij u weten dat Hotel Aalders gelegen is in een rustige woonstraat in het hart van het Museumkwartier.
Houd er rekening mee dat ons hotel is gevestigd in een monumentaal pand uit 1902, waardoor het niet zo geïsoleerd en geluiddicht is als moderne gebouwen tegenwoordig. Doordat het een monumentaal- en voormalig woongebouw is, heeft ons hotel veel unieke hoekjes en gaatjes. Dit kan zijn: verhoogde badkamers met een verhoogde trede en smalle gangen. Al onze kamers zijn allemaal uniek in afmetingen.


OVERMACHT
Hotel Aalders aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en vergoedt in geen enkele vorm wanneer wij door omstandigheden buiten onze macht geen diensten kunnen aanbieden: (natuur)ramp, brand, oorlog en terrorisme, stakingen, rellen, annulering van vlucht/trein/ bus/boot, pandemieën, overheidsvoorschriften, arbeidsconflicten, ongunstige weersomstandigheden of andere uitzonderlijke en catastrofale gebeurtenissen, omstandigheden of noodsituaties die het verblijf in ons hotel onmogelijk maken.


RESERVERINGEN
We nemen uw persoonlijke gegevens en beveiliging zeer serieus.
Het is daarom alleen mogelijk om te boeken via onze website, waar u alle prijzen en beschikbaarheid kunt vinden.
Onze website biedt een veilige omgeving om uw reservering met persoonlijke gegevens te maken.
Wij kunnen geen reservering maken via e-mail of telefonisch.


ROKEN & DRUGS BELEID
Hotel Aalders is een rookvrij hotel en hanteert een nultolerantiebeleid voor: Roken, Verdovende Middelen & Drugs.
Dit beleid is van toepassing op alle kamers, balkonnen en openbare ruimtes. Indien er is gerookt op de kamer of als er verdovende middelen/drugs in de kamer of in de openbare ruimtes worden aangetroffen, behoudt het hotel zich het recht voor om een ​​boete van € 150 + kosten op te leggen voor eventuele schade. Het hotel behoudt zich het recht voor om uw reservering onmiddellijk te beëindigen zonder restitutie van de reservering, noch de betaalde aanbetaling en er zullen juridische stappen worden ondernomen.


SCHADE & EXTRA REINIGINGSKOSTEN
We verwachten het grootste respect van onze gasten voor onze eigendommen en bezittingen.
Bij schade veroorzaakt door ernstige verwaarlozing of nalatigheid door de gast zijn wij genoodzaakt alle kosten in rekening te brengen bij de verantwoordelijke boeker. Dit omvat reparaties tegen kostprijs, plus een dagtarief dat gelijk is aan het dagtarief dat we in rekening zouden brengen als de kamer beschikbaar was, totdat de kamer weer in verkoopbare staat is gebracht.

Hotel Aalders hecht veel waarde aan een hoge hygiënestandaard voor haar gasten.
Voor overmatig vuile kamers wordt een extra schoonmaaktoeslag van € 150 in rekening gebracht aan de gast.

Voor verslechtering van de kamer (zoals lichaamsafval) worden schoonmaakkosten van € 250 in rekening gebracht, plus eventuele professionele externe schoonmaakkosten tegen kostprijs, plus een dagelijks kamertarief gelijk aan het dagtarief dat we in rekening zouden brengen als de kamer beschikbaar was, totdat de genoemde kamer is teruggebracht in de verkoopbare staat.


UITCHECK GEMIST
Onze uitchecktijd is tot 11:00 uur in de ochtend. In het geval dat de gast na 11:00 uur niet aanwezig is in de kamer en de bezittingen nog steeds aanwezig zijn, zal een van onze teamleden op managementniveau de spullen inpakken om ervoor te zorgen dat de kamer door ons schoonmaakteam kan worden schoongemaakt voor de aankomende gasten van die dag . De bagage/bezittingen worden veilig opgeborgen en kunnen worden opgehaald bij de frontoffice. Er wordt € 100,- extra inpakkosten in rekening gebracht, die bij het ophalen van de spullen betaald dienen te worden.


VERLOREN VOORWERPEN
Alle verloren & gevonden voorwerpen worden geregistreerd door ons team en sturen een melding naar de gast over het gevonden voorwerp. Als we binnen 3 maanden geen reactie ontvangen, worden de items aan een goed doel geschonken.

10% Korting!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een promo code voor 10% korting op uw volgende reserveringen.

Hotel Aalders ligt in het Museumkwartier, dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. 

Bekijk onze locatie

Wist u dat Hotel Aalders dicht bij de bekende musea ligt?

Lees verder