Annuleringesvoorwaarden

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren?
U kunt Best Available Rate reserveringen kosteloos annuleren tot 48 uur voor de dag van aankomst. Let op dat de dag van aankomst begint om 0.00 uur lokale tijd. In geval van een late annulering, wordt de totale prijs van elke geannuleerde kamer in rekening gebracht. In het geval van een NO-SHOW wordt de totale prijs van elke ongebruikte kamer in rekening gebracht. Het hotel houdt uw kamer & reservering vast tot 7.00 uur op de dag na uw geplande aankomst. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen zodra u weet dat uw plannen zijn gewijzigd.

Bij Non-Refundable reserveringen is het niet mogelijk om te annuleren dan wel uw reservering te wijzigen.

Welk tijdstip wordt er bedoeld met 'kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst, waar de dag van aankomst begint om 0:00 uur loake tijd?
U kunt kosteloos (voor de boekingen waarvoor van toepassing) tot 48 uur voor de aankomst datum annuleren, deze dag begint om 0:00 lake tijd (MET: Midden Europese Tijd).

Wat is een Non-Refundable reservering?
Dit is een reservering waar bij de overnachtingskosten direct worden belast op uw creditcard en welke vervolgens niet meer geannuleerd dan wel gewijzigd kan worden.

Waarom zou ik kiezen voor een Non-Refundable tarief?
Omdat u afstand doet van flexibel annuleren (Best Available Rate) en de reservering direct zal worden belast, geven wij u een korting van 10%! Het Non-Refundable tarief is hiermee altijd het meest voordelige tarief beschikbaar.

Groepen*
3 dagen na reserveren moet 100% van alle kamer overnachtingen zijn voldaan.

* Groepen: Elke boeking vanaf 4 kamers.

10% Korting!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een promo code voor 10% korting op uw volgende reserveringen.

Hotel Aalders ligt in het Museumkwartier, dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. 

Bekijk onze locatie

Wist u dat Hotel Aalders dicht bij de bekende musea ligt?

Lees verder