Annuleringesvoorwaarden

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren?
U kunt Flexibel Tarief reserveringen kosteloos annuleren of aanpassen tot 48 uur voor de dag van aankomst. Let op dat de dag van aankomst begint om 0.00 uur lokale tijd. In geval van een late annulering, wordt de totale prijs van elke geannuleerde kamer in rekening gebracht. In het geval van een NO-SHOW wordt de totale prijs van elke ongebruikte kamer in rekening gebracht. Het hotel houdt uw kamer & reservering vast tot 7.00 uur op de dag na uw geplande aankomst. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen zodra u weet dat uw plannen zijn gewijzigd.

Bij Non-Refundable reserveringen is het niet mogelijk om gratis te annuleren dan wel uw reservering te wijzigen.

Er is geen terugbetaling mogelijk wanneer uw verblijf wordt verkort.


Welk tijdstip wordt er bedoeld met 'kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst, waar de dag van aankomst begint om 0:00 uur loake tijd?
U kunt kosteloos (voor de boekingen waarvoor van toepassing) tot 48 uur voor de aankomst datum annuleren, deze dag begint om 0:00 lake tijd (MET: Midden Europese Tijd).

Wat is een Non-Refundable reservering?
Dit is een reservering waar bij de overnachtingskosten direct worden belast op uw creditcard en welke vervolgens niet meer geannuleerd dan wel gewijzigd kan worden.

Waarom zou ik kiezen voor een Non-Refundable tarief?
Omdat u afstand doet van flexibel annuleren (Flexibel Tarief) en de reservering direct zal worden belast, geven wij u een korting van 10%! Het Non-Refundable tarief is hiermee altijd het meest voordelige tarief beschikbaar.

Ik heb geboekt inclusief ontbijt
Indien u inclusief ontbijt heeft geboekt, zijn bovenstaande annuleringsvoorwaarden ook van toepassing op uw ontbijtreservering.

Groepen*
24 uur na reserveren word 100% van alle kamer overnachtingen belast op de gebruikte creditcard.
Bij het maken van een reservering van 4 of meer kamers, wordt het Flexibele tarief 24 uur na het maken van uw boeking omgezet in het niet-restitueerbare tarief. Het volledige bedrag van uw reservering wordt in rekening gebracht op uw creditcard. Er is geen restitutie mogelijk.
* Groepen: Elke boeking van 4 kamers en meer.

Alle op onze website gepubliceerde tarieven zijn inclusief 9% BTW, maar exclusief Citytax (7% van de kamerprijs + € 3 per persoon, per nacht).

Door uw reservering te maken, gaat u akkoord met de genoemde annuleringsvoorwaarden die overeenkomen met de tariefcode die u heeft gereserveerd en het niet kunnen terugbetalen of wijzigen van uw reservering/data etc. Hieronder valt ook overmacht, dat wil zeggen: (natuur)ramp, brand , oorlog en terrorisme, stakingen, rellen, annulering van vlucht/trein/bus/boot, pandemieën, overheidsvoorschriften, arbeidsconflicten, ongunstige weersomstandigheden of andere uitzonderlijke en catastrofale gebeurtenissen, omstandigheden of noodsituaties die het verblijf in ons hotel onmogelijk maken.

Indien u het niet-restitueerbare tarief heeft geboekt en u bent het niet eens met de annuleringsvoorwaarden die in deze bevestiging zijn beschreven, kunt u uw reservering binnen 24 uur na het maken van uw reservering kosteloos annuleren.

Indien u het Flexibele Tarief heeft geboekt, kunt u 48 uur voor uw aankomstdatum boetevrij annuleren (let op: de dag begint om 0:00 uur)

 Annuleringsbeleid met betrekking tot de Covid-19-pandemie
Aangezien de huidige Covid-19-pandemie en de risico's wereldwijd al meer dan 2 jaar bekend zijn, is het redelijkerwijs bekend dat bij het maken van uw reservering het annuleringsbeleid zal worden gehandhaafd. Daarom is het niet mogelijk om uw reservering te wijzigen of een restitutie te ontvangen bij het boeken van ons niet-restitueerbare tarief of binnen 48 uur voor aankomst bij het boeken van ons Flexibel Tarief

10% Korting!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een promo code voor 10% korting op uw volgende reserveringen.

Hotel Aalders ligt in het Museumkwartier, dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. 

Bekijk onze locatie

Wist u dat Hotel Aalders dicht bij de bekende musea ligt?

Lees verder